Over mijzelf

Ik ben Annemieke Vierwind-de Goeijen, gehuwd met Gert en moeder van vier volwassen kinderen. Kleinkinderen zijn er ook (2 meisjes en 4 jongens); inmiddels zitten Femke (8) en Eline (7) bij mij op pianoles.

Mijn passie is muziek. Als 6-jarige werd ik overrompeld door de klanken van het kerkorgel en wilde ik op orgelles. Later kwam daar piano en zang bij.

Vanaf mijn veertiende verzorg ik het orgelspel tijdens kerkdiensten. Aanvankelijk was dat in de Hervormde Gemeente van Rijssen, de plaats waar ik opgroeide. Na mijn huwelijk is dat Putten (PKN) geworden en daarnaast speel ik ook in de Hervormde Gemeente (PKN) te Garderen en de Westerkerk te Ermelo.

Mijn eerste orgellessen ontving ik in Rijssen van de toenmalige kerkorganist aldaar. Scholing in het orgelspel is tot op heden een rode draad in mijn leven. Eerdere docenten waren o.a. Willem Hülsmann, Jaap Zwart en Ko Zwanenburg. Momenteel ontvang ik orgellessen van Gerben Budding en Rien Donkersloot. Pianoles ontving ik van Paula Bär Giese en Karin Volmer; zanglessen ontvang ik tot op heden van Ada Klück en (als koorlid van het Sweelinck Kamer Koor) van Nanette Mans.

Van 2007-2010 heb ik de 3-jarige cursus kerkmuziek van de PKN met goed gevolg gevolgd. Omdat het studeren goed beviel ben ik daarna begonnen met de opleiding tot muziekdocent aan de Schumann Akademie. Op 9juni 2022 heb ik het bijvak PIANO gehaald. Op 23 juni 2023 heb ik de studie aan de Schumann Akademie afgerond met het hoofdvak examen ORGEL in de St. Joriskerk te Amersfoort.

Contactgegevens:

E-mail: annemiekevierwind@hotmail.com

Mobiel: 06-22285628

Adres: Halvinkhuizerweg 25, 3882 BE Putten